Auto leasen privé

Een auto privé leasen biedt particulieren enkele voordelen. Sluit u een prive lease contract af, dan krijgt u binnen enkele weken een gloednieuwe leaseauto op de oprit. Kiest u de juiste leasemaatschappij, dan doet u dat ook nog eens voor een laag tarief. Nieuwe prive geleasede auto’s zijn bovendien vrijwel altijd uitgerust met airco, cruise control en centrale deurvergrendeling. U heeft dus de luxe van een nieuwe auto, maar door een auto privé te leasen betaalt u maandelijks een klein bedrag aan uw auto in plaats van in één keer een groot bedrag uit te geven!

Natuurlijk betaalt u bij prive auto leasen een rente over uw maandbedrag, maar u betaalt bij lange na niet de volledige waarde van een nieuwe auto, omdat de leasemaatschappij de auto na afloop van uw leasecontract nog kan verkopen voor een flinke restwaarde.

Een auto prive leasen is zeer voordelig

Een zuinige auto leasen privé

Tegenwoordig is het milieu een hot topic en er wordt dan ook alles aan gedaan de natuur minder te belasten. Dit doet men door auto’s die weinig koolstofdioxide uitstoten te stimuleren. Hiermee spaart men het milieu doordat er geen vervuilende stoffen worden uitgestoten. Maar dat stimuleren wordt natuurlijk gedaan door het voor de portomonnee van particulieren aantrekkelijk te maken. Daardoor kunt u door een auto privé te leasen veel geld besparen. Niet alleen door het lage BPM tarief, maar ook doordat u tot 2014 geen wegenbelasting betaalt. En bovenal verbruiken zuinige auto’s zeer weinig brandstof, waardoor u naast de privé leasekosten ook zeer lage brandstofkosten heeft!

Wat kost een auto privé leasen?

Wat het kostenplaatje zou moeten zijn vragen veel mensen zich af. Zie het zo: het is hetzelfde als met supermarkten. Er zijn een bepaald aantal aanbieders die constant tegen elkaar op concurreren. De één zal op een bepaald moment een goedkopere lease auto kunnen bieden, terwijl de andere dat op een ander moment doet. Het blijft een kwestie van prijsvergelijken en kijken wat uw wensen en eisen zijn en welke privé leasemaatschappij in uw behoeften kan voorzien. Wij van Privé lease kunnen maar één ding zeggen, koop niet, lease privé!