Prive lease offerte

U bent er uit. U heeft besloten dat u een auto wilt gaan leasen als particulier. Tijd dus om de juiste prive leasemaatschappij te gaan zoeken. Het loont de moeite offertes aan te vragen bij meerdere leasemaatschappijen. Prive leasen kan onder andere bij NoordLease, Toplease en Leaseloket. Vraag eens offertes aan voordat u uw leasecontract afsluit en vergelijk ze op basis van prijs, voorwaarden en kwaliteit.

Leasemaatschappijen van prive lease verschillen dusdanig in kwaliteit dat je bij de een over de totale looptijd gezien wel twee keer zoveel geld kwijt bent als bij een andere aanbieder.

Lease offertes aanvragen kan bij NoordLease, Van Mossel of SmiLease en vele anderen.

Handtekening offerte lease

Kosten prive lease

De kosten van lease zitten in eerste instantie natuurlijk in de maandelijkse kosten. Bij deze leasetarieven zitten alle kosten inbegrepen, behalve de benzinekosten. Uw leasemaatschappij draagt de wegenbelasting af aan de belastingdienst, betaalt de verzekering aan de verzekeringsmaatschappij en regelt en betaalt al het onderhoud voor u. Naast deze leasekosten kan het echter zijn dat u per kilometer moet betalen. Deze zogenaamde kilometerprijs komt bovenop de maandelijkse leasekosten en dit kan daarom aardig in de papieren lopen. Houd de voorwaarden daarom goed in de gaten.