Privé lease gebruikte auto


Vanwege de aantrekkelijke prijzen is er op dit moment grote vraag naar het prive leasen van gebruikte auto’s. Met deze vorm van leasen is uw leasebedrag laag en laat u de risico’s bij de leasemaatschappij. Privé leasen van een occasion is mogelijk bij een select aantal privé leasemaatschappijen. Het loont de moeite onderzoek te doen naar uw gunstigste optie.

De voordelen van een gebruikte auto privé leasen zijn onder andere dat u een zeer laag maandbedrag hebt en u alle risico’s van onderhoud en andere kosten bij de leasemaatschappij laat. Bovendien zitten bij de prijs van privé leasen alle vaste kosten in, waaronder wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Alleen brandstofkosten zult u zelf moeten betalen.
Gebruikte auto

Privé occasion lease is extra voordelig omdat de aanschafprijs van een gebruikte auto natuurlijk veel lager is dan een nieuwe auto, en de leasemaatschappij u dit voordeel in kosten kan laten merken.

Toch loont het de moeite tarieven van aanbieders van privé lease van gebruikte auto’s te vergelijken. Alleen op die manier vindt u de leasemaatschappij met de laagste prijs, aantrekkelijkste voorwaarden en beste kwaliteit. Bedenk wat u verwacht, vraag offertes aan en vergelijk deze.