prive rijden in een groene leaseauto

Ecologisch rijden! Wie wil dat nu niet in deze huidige tijd. Nou lang niet iedereen, maar je ziet wel een gestage groei in het aantal automobilisten die er over nadenken wat voor schade het aan het milieu aanricht om iedere keer weer in de auto te stappen.
Daarom zijn er steeds meer mensen die overwegen om een milieuvriendelijke auto te leasen, al dan niet privé.

eco autolease de toekomst ?
Het is nog te vroeg om met zekerheid te zeggen dat het groene rijden massaal zal worden overgenomen in Nederland. Wel is het zo dat er een redelijke kans is dat deze vorm van autorijden gaat doorzetten.
Een belangrijke rol is natuurlijk weggelegd voor de regering, want zij zullen het aantrekkelijk moeten maken voor de consument. De automobilist van tegenwoordig wil best een hybride auto rijden maar wil hiervoor natuurlijk (niet te veel) extra betalen.
Een BPM korting geven aan particulieren die besluiten om een ecologische auto te leasen (of aan te schaffen) zou wat dat betreft een prima plan zijn.
Nu is het zo dat de aanschaf van (of lease) van een milieuvriendelijke automobiel nog een stukje hoger ligt, deze bedragen zullen dus naar beneden toe aangepast moeten worden.

wat voor groene technieken zitten er in ecologische auto’s
Er zijn verschillende types hybride automobielen, het is momenteel ook nog niet te bepalen welke een groot succes worden en welke ecocars op een gegeven moment weer zullen verdwijnen of niet verder zullen doorbreken.
Je hebt natuurlijk de elektrische automobiel welke je kunt opladen dmv een stroomvoorziening. Ook heb je milieuvriendelijke auto’s die via zonnepanelen aan hun energie komen. Ook het waterstof model is bij veel mensen bekend en daarnaast zijn er ook weer typen die een combinatie vormen van verschillende technieken.
Autofabrikanten en gerelateerde bedrijven steken momenteel veel geld in de ontwikkelingen van allerlei nieuwe technieken. Het kan dus zo maar zijn dat de conventionele automarkt de komende jaren flink opgeschud gaat worden.

Welke automerken scoren goed met ecologisch rijden
Het is zo dat er veel auto’s te krijgen zijn die nog wel op benzin dan wel diesel rijden maar daarnaast een extra milieuvriendelijke brandstof hebben.
Deze auto’s zijn te koop in verschillende prijsklassen, hieronder een paar aantrekkelijke opties willekeurig genoemd. Wellicht zit er een leuke groene leaseauto bij voor u!
De Toyota Yaris is een auto die in hybride uitvoering te koop of te leasen is.
Ook Renault timmert aan de weg met onder andere een “groene” Mégane en Clio.
In het bovensegment wil Lexus graag de “groene” vaandeldrager worden onder de milieuvriendelijke auto’s.