wat is er inclusief bij privelease

Het komt u vast wel bekend voor, een situatie waarin de auto het begeeft en het teveel kost om deze nog te laten repareren of de situatie dat u geen auto bezit maar er eigenlijk wel een zou kunnen gebruiken.

Voor dit soort situaties is er nu een ideale manier van leasen waarin u bijvoorbeeld een auto tot uw beschikking heeft voor een bepaald bedrag per maand en u deze dus niet hoeft te kopen.

Nu is er een aantrekkelijke manier van priveleasen waardoor de kosten van bijvoorbeeld de autoverzekering, de wegenbelasting én de kosten voor onderhoud en servicebeurten al bij uw maandelijkse bedrag zijn inbegrepen. Uiteraard moet u nog wel zelf de kosten voor de brandstof betalen afhangend van het aantal kilometers dat u per maand zult afleggen.

Deze overeenkomst van privelease kunt u aangaan bij verschillende dealers, dus bekijk goed van tevoren wat de mogelijkheden zijn. De lease-periode zal afhankelijk zijn van de periode die wordt overeengekomen en zal meestal tussen de 24 en 48 maanden zijn. Het bedrag dat u per maand moet betalen zal afhangen van het merk, model en bouwjaar van de auto.

Naast het voordeel dat de meeste kosten voor uw autoverbruik al zijn meegenomen in de berekeningen van de maandelijkse kosten heeft u als particulier ook geen bijtelling, heeft u hulp als u onverhoopt met autopech langs de weg komt te staan en heeft u bij een reparatie recht op eventueel vervangend vervoer.

Het leasen kan voor u vele voordelen hebben ten opzichte van het kopen van een auto omdat u niet in één keer een fors bedrag kwijt bent voor een nieuw voertuig. Het kan zeker lonen als u eens wat informatie aanvraagt of een offerte laat maken bij verschillende leasemaatschappijen om te kijken welke vorm van privelease het best bij u past en hoe u maandelijks het voordeligste uit bent.