Privelease van een auto, vindt de juiste informatie

Voor een hoop mensen kan het leasen van een auto veel voordelen hebben met misschien wel als grootste voordeel dat ze niet in een keer een groot bedrag kwijt zijn voor de aankoop van een auto. Privelease is zeker voor particulieren gunstig omdat u vaak al na een paar weken, nadat u een lease-contract heeft afgesloten, kunt rondrijden in een gloednieuwe lease-auto.

Als u een beetje voorwerk doet en een aantal lease-maatschappijen die aan privelease doen met elkaar vergelijkt alvorens een contract te tekenen kunt u zeer voordelig uit zijn per maand.

Aangezien u een met privelease de overeenkomst aangaat voor een nieuw model voertuig zal deze uitgerust zijn met een aantal extra’s zoals airco, cruise control en centrale deurvergrendeling. U rijdt dus rond in een auto die voorzien is van de nieuwste snufjes terwijl u maandelijks maar een minimaal bedrag kwijt bent.

U gaat een overeenkomst aan en u zult een maandelijks bedrag aan rente gaan betalen aan de lease-maatschappij maar hiervoor bent u wel verzekerd en betaalt u geen wegenbelasting. Ook heeft u recht op hulp bij pech onderweg en zult u altijd vervangend vervoer krijgen als de auto moet worden onderhouden.

Met privelease kunt u door een auto privé te leasen veel geld besparen. Niet alleen door het lage BPM-tarief, maar ook doordat u geen wegenbelasting apart betaalt. En bovenal verbruiken zuinige auto’s zeer weinig brandstof, waardoor u naast de privelease kosten ook zeer lage brandstofkosten heeft. Bekijkt u van tevoren goed wat dealers aanbieden voor een privelease want omdat er veel gestunt wordt kunt u best nog profijt hebben van een prijsvoordeel.

Het is niet meer noodzakelijk om een auto te kopen door de vele voordelen van privelease. Tegenwoordig is het verstandig om een lease-contract aan te gaan en bijvoorbeeld elke 24 maanden rond te kunnen rijden in de allernieuwste auto die vaak veel zuiniger is in het brandstofgebruik en vriendelijker is voor het milieu.