Een Toyota Aygo privé leasen

Een Toyota Aygo is een grappig karretje. Een van de kleinste, maar meest verkochte auto’s van Nederland. Slechts 3 cilinders maar toch een erg pittige motor. Omdat deze auto zo veel gevraagd is zijn er ook veel mensen die deze auto privé willen leasen, bijvoorbeeld omdat zij hiervoor geld krijgen van hun werkgever. Daardoor wordt het voor deze mensen mogelijk een auto privé te leasen.

Privé lease is een trend

Private lease is een vrij nieuwe vorm van auto lease, waarbij een particulier een auto afneemt van een leasemaatschappij tegen een vast maandelijks bedrag, waar dat normaal gesproken om zakelijke klanten gaat die een auto leasen voor hun werknemer(s).

Voor wie is privé leasen geschikt?

Een Toyota Aygo is een perfect autootje voor huisvrouwen, studenten of gewoon een koppel van 2 personen die goedkoop auto willen rijden. Privé lease maakt het mogelijk om voor een vast bedrag in een klein autootje te rijden. En zo’n Toyota Aygo is bovendien erg zuinig wat natuurlijk ook gunstig is voor de kosten die niet bij het leasecontract inbegrepen zitten: de benzine. Hij verbruikt erg weinig brandstof en is daardoor erg goedkoop om in te rijden!