Waarom zou u kiezen voor privé lease?

Occasion lease is een zeer aantrekkelijk alternatief voor het kopen van een auto of het leasen van een nieuwe auto, voor alle typen consumenten. Men least een vrij recente auto die weinig onderhoud nodig heeft en bovendien dankzij de modernste technieken zeer zuinig is.

Privé lease contracten zijn een stuk flexibeler dan standaard leasecontracten en zelfs shortlease om een autoloze periode (bijvoorbeeld tussen twee leasecontracten) te overbruggen is vaak mogelijk. Daarnaast biedt het ten opzichte van het kopen van een auto een stukje zekerheid, doordat alle mogelijke onderhoudskosten door de leasemaatschappij betaald worden.

Samengevat

Dankzij de onrust in de internationale economieën geven ook consumenten en het MKB niet graag meer grote bedragen in één keer uit en kiezen daardoor steeds vaker voor private lease. Hierbij betaalt men een vast bedrag per maand waarvoor men in een vrij recente, doch gebruikte auto mag rijden, waarbij onderhoud, wegenbelasting en verzekering door de privé leasemaatschappij geregeld en betaald worden.