Auto’s blijven zuiniger worden

De wetgeving omtrent financiële voordelen voor auto’s wordt steeds strenger. Het volk baalt hier van omdat autorijden voor hen steeds duurder wordt.

Zuinige auto’s zijn bijna niet meer aan te slepen en veel mensen willen op het laatste moment nog profiteren van de gunstige financiële voordelen. De inkomsten voor de overheid vallen echter terug en de schatkist moet toch gevuld blijven… Kortom er moet wat veranderen en dat gebeurt ook. In juli 2012 worden de bijtellingsregelingen aangescherpt. Dit motiveert autofabrikanten om steeds zuinigere auto’s te produceren. Dit is goed voor zowel de economie als het milieu.

Autofabrikanten blijven scherp, bedrijven blijven concurreren en het milieu blijft gespaard. Samen werken we op die manier aan een betere toekomst. U kunt verwachten dat de eisen over enkele jaren weer aangepast zullen worden. Wees dus gewaarschuwd…

Prive lease heeft geen nadeel van de aangescherpte bijtellingsregelingen. Over een privé geleasde auto betaalt u geen bijtelling, maar wel kunnen de levertijden van auto’s langer zijn door de run op zuinige auto’s. Wacht dus niet te lang met privé leasen.